07.02.2018, 22:01 | czytano: 6797

Pieczenie pączków na całego (zdjęcia)

Fot. Piotr Korczak
Już od godzin wieczornych wyrób pączków ruszył pełną parą na terenie zakładu produkcyjnego cukierni Samanta w Kościelisku. Przez noc i dzień zostanie upieczonych kilkadziesiąt tysięcy pączków z nadzieniem w czterech smakach: różanym, malinowym, morelowym i z adwokatem.
Wszystko po to, by w Tłusty Czwartek ich nie zabrakło.
Cukiernia Samanta to rodzinna firma, która od 1927 roku wytwarza słodkości i lody w Zakopanem.

pk/ zdj.: Piotr Korczak
Może Cię zainteresować
zobacz także
komentarze
pączek08.02.2018, 17:09
Najlepsze pączki są od Klapka tego co wyrzucił PKS z dworca w Zakopanem
ania08.02.2018, 11:49
Pani Gessler zapomniała kupić :)
:)08.02.2018, 09:12
mniam!
kazek08.02.2018, 08:29
mniam;-)))
Tępy Toporek08.02.2018, 06:11
I co, smakowały panu ?
sln07.02.2018, 22:49
Pączki się SMAŻY!!!
Milicja07.02.2018, 22:06
A gdzie rękawiczki? Dowód dla sanepidu na zdjęciu - dotykanie jedzenia gołymi rękami.
Może Cię zainteresować
Zobacz pełną wersję podhale24.pl