26.05.2023, 15:14 | czytano: 2743

Mistrz cukiernictwa w ZSCKR Nowy Targ (zdjęcia)

arch. szkoły
22 i 24 maja br. szczególnie słodko było w pracowni gastronomicznej Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Augustyna Suskiego w Nowym Targu.
Uczniowie z klas gastronomicznych wzięli udział w warsztatach cukierniczych, które poprowadził mistrz cukiernictwa Norbert Dziadkowiec - szef cukierni w Hotelu Bania.
W ZSCKR Nowy Targ zawsze jesteśmy otwarci na nowości, a uczniowie z pasją do cukiernictwa szczególnie byli zainteresowani przygotowywaniem nowoczesnych deserów.

Na warsztatach cukierniczych było słodko, kreatywnie i bardzo kolorowo. Uczestnicy włożyli dużo serca i pracy w przygotowanie „słodkich dzieł sztuki”.

Serdecznie dziękujemy panu Norbertowi za profesjonalne przygotowanie warsztatów. MONOPORCJE na pewno już nie będą stanowiły dla nas problemu.

Opiekun warsztatów – mgr inż. Wiesława Staroń, zdj. arch. szkoły
Może Cię zainteresować
Może Cię zainteresować
Zobacz pełną wersję podhale24.pl