15.06.2016, 18:46 | czytano: 1766

Jagnięcina według Schellera (zdjęcia)

Fot. Michał Adamowski
Kurt Scheller - mistrz kuchni i założyciel Akademii Kulinarnej - przeprowadził w pensjonacie Czerwone Wierchy w Białce Tatrzańskiej szkolenie pt. „Jagnięcina dla znawców i nie tylko”.
Wzięli w im udział przedstawiciele restauracji, hoteli i branży gastronomicznej z Zakopanego, Białki Tatrzańskiej, Bukowiny Tatrzańskiej, Szczawnicy, Nowego Sącz, Szczyrku, Krynicy Zdrój, Kościeliska i Nowego Targu - łącznie około 80 klientów osób.
r/ zdjęcia Michał Adamowski
komentarze
Smakosz16.06.2016, 20:20
Jagnięcina z Nowej Zelandii. Umie Naszą baraninkę tradycyjnie ,,zarosolić,,?
Zobacz pełną wersję podhale24.pl