13 kwietnia o godz. 19.00 w restauracji Widok w hotelu Harnaś w Bukowinie Tatrzańskiej odbędzie się kolejne spotkanie ze smakami regionu. Tergo wieczoru będzie mieć miejsce kolejna odsłona Nocnego Gotowania.
W menu: Kwaśnica w kapsułce, Mus bryndzowy , Pstrąg i czarne kurki, Krem z oscypka, Jagnięcina z korpielem i bryjką, a na deser Bundz i jabłko.To niezwykłe wydarzenie kulinarne, które odbywa się jedynie trzy razy do roku – w czasie, gdy sezonowość produktów ma największe znaczenie, inspirując Szefa Kuchni Marcina Gruszkę do tworzenia wyjątkowych potraw. Każda edycja jest podróżą przez niepowtarzalne smaki, inspirowane zmiennym motywem przewodnim, które odbijają bogactwo natury i twórczą wyobraźnię Szefa Kuchni.Szczegóły: +48 18 20 25 460, widok@hotelharnas.com
oprac. r/