24.04.2012, 22:45 | czytano: 2384

Uczniowie zakopiańskiego Hotelarza na Konkursie i Wystawie Gastronomicznej w słowackim Starym Smokovcu (zdjęcia)

arch. szkoły
Uczniowie Prywatnego Technikum Hotelarskiego w Zakopanem wzięli udział w XXII Konkursie i Wystawie Gastronomicznej. Konkurs odbył się w Grand Hotel**** w Starym Smokovcu. Prywatny Hotelarz reprezentowały uczennice klasy I i II.
Dziewczęta na wystawę przygotowały nakrycie stołu „Euro 2012”. Natomiast podczas konkursu uczennica Adelina Grela przygotowała „Kurczaka po zakopiańsku z owsiakotto i rydzami”. Adelina za swoje danie zdobyła III miejsce. Pozostali uczniowie, którzy przyjechali do Smokovca zwiedzili Grand Hotel oraz Hotel Atrium.
opr. s/
Może Cię zainteresować
Może Cię zainteresować
Zobacz pełną wersję podhale24.pl