14.10.2020, 10:40 | czytano: 1689

Restaurant Week ponownie na Podhalu

Festiwal Restaurant Week (28 października – 15 listopada) odbędzie się w kilkunastu miastach i regionach, w tym na Podhalu. W naszym regionie festiwal zagości po raz piąty. Swój udział zadeklarowało 13 restauracji, w tym 6 restauracji z Zakopanego, 5 z Nowego Targu oraz po jednej restauracji w Białce Tatrzańskiej i Murzasichlu.
W edycji debiutować będą Górna Stacja w hotelu Aquarion oraz włoska Vincitore.
W ramach festiwalu organizowanego przez RestaurantClub.pl najlepsze restauracje przygotowały specjalne popisowe menu. Zestaw składający się z przystawki, dania głównego i deseru będzie dostępny w specjalnej cenie 49 zł. Każdy pełnoletni Gość otrzyma w prezencie także koktajl Martini Fiero & Kinley Tonic. W ofercie dostępne będą dania wegetariańskie, wegańskie i rybne – proponowane jako menu pierwszego wyboru, a także menu mięsne. Miejsca można już rezerwować online na stronie www.RestaurantWeek.pl.

Materiały prasowe, oprac. r/
zobacz także
komentarze
z tąd14.10.2020, 18:48
Ciekawe czy grule z kwaśnym mlekiem,bigos,rosół,kwaśnice na baraninie(nie z Nowej Zelandii),lebiodę na sałatkę,moskole z powidłem na deser jakaś z tych ,,regionalnych,,restauracji zaserwuje.
Zobacz pełną wersję podhale24.pl